Så här fixar man en byggstädning av högsta kvalitet

allt om byggstädning

Har du frågor gällande byggstädning? När du väl är redo att flytta in i ditt helt nya hus och inser att byggjobbarna har lämnat fastigheten i en röra är det dags för byggstädning. Undersök de lokala bästa städfirmorna i Jönköping och avgöra vilken som är bäst att anlita för att byggstäda ditt nya hem.

Har städfirman erfarenhet utav byggstädning

Du bör bedöma den första kontakten antingen via e-post eller telefon. Se hur mycket information de ger och hur mycket de verkar hjälpa dig med byggstädet. Ta reda på kostnaderna och väg upp kostnaden för den kvalitet som städaren har lovat och sannolikheten att städföretaget kommer att kunna leverera högsta kvalitet.

Du bör ta reda på om städfirman har erfarenhet av byggstädning. Hur deras städare arbetar och om de är professionella och vänliga. Du bör ta reda på hur lätt det är att prata med städarna och om de är snabba att följa upp eventuella frågor du har gällande byggstäd.

Vad kostar byggstäd?

När du väl har fattat ett beslut om vem du tror kommer att prestera bäst. Kolla att kostnaden är lika med den utlovade kvaliteten kan du koppla av och låta städpersonalen göra sitt arbete.

Du bör bedöma hur väl städarna städar och hur omfattande de har varit i den uppgift du tilldelade dem. Du bör vidare utvärdera hur städarna kommunicerar med dig och vilken nivå av professionalism som visas.

Vad städas och grovstädas under en byggstädning?

Du bör se till att städarna städar alla vinklar och vrår och rengör alla sidor på ytor som skåp, dörrkarmar och fönsterramar. En bra städare grovstädar också yttre områden, dessutom ska allt skräp avlägsnas och eventuella kvarvarande byggmaterial kastas ut. En bra städare kommer också att städa över alla gångvägar och se till att yttre ytor är rena också.

En speciell uppgift är rengöringen av fönstren. Du vill att experter på fönsterrengöring ska göra det lätt att använda dina nya fönster. Se till att ramar och spår också rengörs.

När huset äntligen är rent kan du göra din slutliga bedömning av hur framgångsrik byggstädningen var.

Frågar städföretaget efter omdöme?

Om städföretaget är ansett bör de följa upp och se till att du blev glad och nöjd. Städföretaget bör också söka ytterligare feedback och se till att det inte finns något annat som kunde ha gjorts bättre eller mer effektivt.

En bra städare vill alltid förbättra och upptäcka nya och användbara sätt att rengöra bättre för kunderna.