Städa lagerlokal – Därför ska man anlita en städfirma

städbil lagerlokal

Som ägare till en stor lagerlokal vet man att det är svårt att driva och underhålla ett stort varuhus. Det är viktigt att hålla det rent och vårdat inför möten med kunder. Detta bidrar till bättre relationer och därmed ökad vinst.

Städa och rengöra en lagerlokal

Rengöring av en lagerlokal är en stor uppgift. Det innebär rengöring av golv, höga innertak, ljusarmaturer och ventilationssystem. Med tanke på storleken på ett varuhus är det vanligt att smuts och däckmärken från diverse fordon förekommer. I fall det används tunga industriella maskiner i ditt varuhus så finns det säkert lite oljefläckar här och var. För att få bort sådana fläckar behöver du anlita städfirma. Då kan du vara säker på att ditt varuhus kommer att vara ordentligt rent.

De flesta firmor som specialiserar sig i lagerstädning använder sig av special utrustning och maskiner tillämpad för snabb städning av stora ytor. Dessutom så använder de sig av särskilt framtagna medel som tar bort oljefläckar och smuts på nolltid utan att skada några ytor. De kan även få dina golv att glänsa mer än någonsin.

Städfirmor brukar ha med sig stegar och lämplig utrustning för att städa svåråtkomliga ställen såsom höga ventilationsfönster, tak och armaturer.

När du anlitar en städfirma, se till att firman erbjuder följande:

1. Natt- och helgstädning.

2. Hög kvalitet på utfört arbete.

3. Priskvot innan arbetet börjar.

4. Möjlighet att städa svåråtkomliga ställen.

5. Ingen användning av skadliga och frätande lösningsmedel.

Det är en bra idé att be om en priskvot från flera städfirmor.

Be om referenser och undersök hur de ligger till vad det gäller arbete, service, pris och trovärdighet. Det är också viktigt att de har en kundtjänst som är lätt att få tag i.

Du kan även anlita en städfirma som städar ditt lager regelbundet. Ni kan komma överens om ett specialanpassat arbetsschema och rimligt pris. Då kommer ditt lager alltid att vara rent och välordnat.